Setkání v bodu 0 a Začátek Odznova.

17.12.2012 13:37

Datum vytesáno do kamene starodávnými Mayi před více než 1300 léty a které ukazuje na dokončení Světového Věku. Zcela jasně označuje konec 5 125 roků dlouhého cyklu a mnoho nezávislých badatelů a domorodých proroků potvrzuje zároveň dokončení většího, téměř 26 000 letého cyklu.

 

Toto nechvalně proslulé datum, podle všech domorodých kultur, označuje konec a začátek souběžně a nazývá se „Dnem Stvoření,“ doslovný překlad je návrat do bodu 0.

 

Co to opravdu znamená? Touto otázkou se zabýváme všichni. Všichni jsme rovněž svědky vřavy a prožíváme chaos rapídní změny, která se odehrává na planetě. Je zcela zřetelné, že naše budoucnost je neznámá, s mnoha faktory a vlivy, které by mohly působit. Existují nekonečná proroctví, předpoklady, hypotézy, které prohlašují naši společnou kolektívní budoucnost, ale nikdo si nemůžeme být jistí cestou ležící před námi.

 

Rychle se blížící 21. prosinec, 2012 synchronizující datum může být porozuměno jako uspořádání nesmírného cyklů časování, obé nebeské i planetární podstaty, jenž bylo přesně zaznamenáno k upozornění nás na mocnou příležitost tohoto času-období, ve kterém žijeme. Máyové říkají, že vstoupíme do „Pátého Světa.“ Aztékové to nazývají Východem „Šestého Slunce.“ Není důležité jméno, ale fakt, že se blížíme k přerodu Věků a každý jeden z nás je důležitým faktorem v těchto planetárních chvílích.

 

Co to znamená, že „Světový Věk“ se uzavírá a připravuje na re-generaci?

Jak se můžeme vědomě posunout do harmonie s Velkými Měnícími se cykly?

Jaké nové evoluční možnosti můžeme nalézt na druhé straně tohoto přelomu?

 

Čím více budeme přemítat o těchto otázkách v srdci, tím přístupnějšími se staneme k žijícím odpovědím a vědomě se oddáme tomuto nesmírnému evolučnímu procesu, jenž je v plném proudu a rozvíjí se skrze nás.

 

21.12.12 datum synchronizace nás může inspirovat k vytváření pozitívních změn a postavení v našich životech.

 

Je však klíčové podívat se na své životy a položit si otázky:
 

Co z hledaného je nutné vyřešit?

Co potřebuje léčení?

Co hledá odpuštění?

Co může být odčiněno, pro pravý vztah?

Jaké zátěže – obé fyzické i emoční - se lze zbavit teď, abychom jej nenesli sebou do nové éry?

 

Jak Máyští „Strážci Času“ říkají, Země samotná se transformuje do nového cyklu. Pak samozřejmě vše na ní si projde změnou.