Začátek Odznova

18.12.2012 08:28

Jaký je teda význam 21. prosince 2012?

 

„Matka Země – jako živá bytost, kterou určitě je – pozvedne své duchovní podmínky. Proto lidstvo jako projev jejího evolučního odkazu, bude schopno přesáhnout hranice svého vývoje k dalšímu stupni. Tolik hlásá proroctví.

Bohužel smutným zůstává fakt, že dál pokračujeme v ničení Země a tím je naše evoluční historie v riziku podobně jako předešlé civilizace, které dosáhly tohoto bodu. Navzdory tomu, opětovně máme příležitost postoupit na vyšší stupeň a dokončit náš duchovní vývoj.“

(… tolik výňatek z textu „energie dne 2012“)

 

Mnoho starodávných proroctví tvrdí, že je to začátek nových schopností a nového lidského potenciálu.

Quiche Maya nazývají nové období „Pátým světem,“ který bude ovládán pátým elementem, jenž je éter. V sanskritu nazývaný „akaša“ a znamenající nebe, prostor. Říká se, že v novém cyklu „vše, co bylo skryto bude odhaleno.“ Kolektívní nevědomí se má plynule stát osvíceným a vědomým. To zahrnuje telepatickou komunikaci s dalšími lidmi, s duchovní dimenzí - Mysli Gaia – známou jako Noosféra.

 

Jak se naladíme do hlasu Zemské Noosféry, přijímajíce vedení od žijícího Vědomí Země jako vnímavý člen Galaktického Celku, pak můžeme se vložit do hlubšího stavu harmonie a učit se opětovně navrhovat lidskou kulturu a znovu nalézt rovnováhu s Velkou Pavučinou Života.

 

Motto k vyvolání Noosférického Vědomí je:

                                                          „Já jsem v jednotě se Zemí. Země a já jsme jedna Vědomí.“

 

Takže končí éra, která byla dominována patriarchální energii a formálně začíná pozvolný posun do doby, kterou má ovládat mužský a ženský aspekt v rovnováze. Období spojování mysli a srdce, logiky a intuice, spiritu a hmoty. Toto rozhodující pře-balancování může přinést osobní i planetární transformaci, vyvolávající nevysvětlitelně potentní dimenze léčení a přestavbu, vedoucí nás na kolektívní stezce učení se jak Posvětit Život – přivést Posvátnost do Života.

 

Vskutku je hodně práce před námi a nesčetné stupně k pře-balancování lidstva, k nalezení nové harmonie s naší žijící planetou. Je to obrovský proces pře-programování a pře-formování, který již začíná ve stejné chvíli, kdy my odkládáme pouta patriarchální doby a přesunujme se do nové. A ve chvílích, kdy kolektívně vyvoláváme síly vykoupení se a regenerace, měli bychom směřovat  k hledání celistvosti skrz integraci, a prohloubení svého lidství  nádhery a uctít sdílenou existenci.

 

V tomto ohledu, naše kolektívní mentalita podstupuje proces posunu od chamtivosti k rovnosti, od soutěžení ke spolupráci, od na individualismu podloženém přežití k vědomému propojení. Ne však idelaistický koncept, ale ryzí probouzení Vědomí k vytvoření „život-podporující“ kulturu. Očividně v tuto chvíli celý posun paradigma vypadá nejasně ve světle ´rozporů protikladů´, jenž se stále dějí. Jakkoli pomalý tento posun je, určitě se děje.

 

21-12-12 … označuje cíl i start; signál všem ochotným srdcím, že nadešel čas věnovat pozornost „volání předků“ povstat k novým stupňům uvědomění, služby a oddanosti a tak naplnit náš potenciál. 

 

Jednoduše řečeno 21. 12. může být bráno jako vynoření se do naši další evoluční fáze.

 

To řečeno; všechny změny na Zemi, sluneční změny ani mnoho-vrstvá krize, které společně čelíme ještě nebudou vyřešeny a nezmizí  v 21.12.12.

Cesta učení se jak žít na planetě Zemi pokračuje pravděpodobně bez snížené intenzity.

 

A jinak … je to příležitost k oslavě a v triumfální víru v synchronistický přírodní řád.

Já se chystám slavit „rozkvět“ lidského Vědomí  v souladu Velkým Cyklem. Zaujměme postoj vědomého uznání, uctění a naladění se do kolektívního „Návratu do 0 bodu“.  To může posílit naše srdce odvahou a inspirací a následně pohánět nás na cestě Mystéria ležící před námi.